Pikantné olivy

Zatiaľ žiadne hlasovania
Čakajte prosím ...
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia
1 minút
Obtiažnosť
ľahké
Pripravované pre
3 osôb
Typ jedla
Predjedlo
Pridané
Uverejnené
4.000 pol. lyžica
olivový olej
1.000 čajová lyž.
Feferónka (drvená)
1.000 pol. lyžica
Mäta (posekaná)
1.000 vetvička
Rozmarín
4.000 strúčik
cesnak
300.000 gram
Olívy zelené (bez kôstok)
Pikantné olivy
  1. Olivy umyjeme v studenej vode, necháme odkvapkať, cesnak olúpeme, jemne pomliaždime kladivkom na mäso a zmiešame s olivami.
  2. Rozmarín nahrubo posekáme, pridáme k olivám spolu s oregánom, mätou, feferonkovými vločkami a olejom. Premiešame a zakryjeme.
  3. Na 2 hodiny odložíme na chladné miesto, ale nie do chladničky. Podávame s chlebom.

Zatiaľ žiadne komentáre, môžeš byť prvý!

Pridaj komentár

Poznámka: Pripomienky k stránke vyjadrovať názory ich autorov a nemusia byť nutne názory tohto webového portálu. Členovia sú požiadaní, aby upustili od urážok, nadávania a vulgárnych výrazov. Vyhradzujeme si právo odstrániť akýkoľvek komentár bez predchádzajúceho upozornenia alebo vysvetlenia.

Tvoja e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

*
*

Pridaj sa k nám!

Pridaj sa k nám registráciou práve teraz.