Pikantné olivy

Čas prípravy
10 minút
Čas varenia
1 minút
Obtiažnosť
ľahké
Pripravované pre
3 osôb
Typ jedla
Predjedlo
Pridané
Uverejnené
4 pol. lyžica
olivový olej
1 čajová lyž.
Feferónka (drvená)
1 pol. lyžica
Mäta (posekaná)
1 vetvička
Rozmarín
4 strúčik
cesnak
300 gram
Olívy zelené (bez kôstok)
Pikantné olivy
  1. Olivy umyjeme v studenej vode, necháme odkvapkať, cesnak olúpeme, jemne pomliaždime kladivkom na mäso a zmiešame s olivami.
  2. Rozmarín nahrubo posekáme, pridáme k olivám spolu s oregánom, mätou, feferonkovými vločkami a olejom. Premiešame a zakryjeme.
  3. Na 2 hodiny odložíme na chladné miesto, ale nie do chladničky. Podávame s chlebom.

Zatiaľ žiadne komentáre, môžeš byť prvý!

Pridaj komentár

Poznámka: Pripomienky k stránke vyjadrovať názory ich autorov a nemusia byť nutne názory tohto webového portálu. Členovia sú požiadaní, aby upustili od urážok, nadávania a vulgárnych výrazov. Vyhradzujeme si právo odstrániť akýkoľvek komentár bez predchádzajúceho upozornenia alebo vysvetlenia.

Tvoja e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

*
*