- Čas prípravy
- 15 minút
- Čas varenia
- 40 minút
- Obtiažnosť
- stredné
- Pripravované pre
- 6 osôb
- Typ jedla
- Dezert
- Pridané
- Uverejnené
- 14. septembra 2018
- 4 ks
- vajcia
- 400 gram
- Cukor kryštálový
- 300 mililiter
- Olej
- 600 gram
- Mrkva
- 120 gram
- Orech vlašský alebo mandle
- 1 cl
- Sóda bikarbóna
- 1 ks
- prášok do pečiva
- 1 ks
- Vanilkový cukor
- 1 čajová lyž.
- citrónová šťava
- 250 gram
- Tvaroh jemný
- 250 gram
- Mascarpone
- 125 mililiter
- Smotana na šľahanie

email neznámy adresát aj odosielateľ 🙂
Na cesto:
vajcia, cukor 300g, olej, mrkva, orechy, múka, sóda, práčok do pečiva, vanilínový cukor, soľ, citrónová šťava
Na krém:
tvaroh, mascarpone, cukor 100g, smotana na šľahanie
- Medzitym si pripravim krem - zmiesam vsetky suroviny a vlozim do chladnicky, kym sa dopecie cesto.
- az ked je cesto hotove, necham vychladnut, prerezem ho na dve rovnake polovice. kremom natriem jednu polovicu, na to nalozim druhu vrtsvu hotoveho cesta, ktore natriem zvysnym kremom...
Zatiaľ žiadne komentáre, môžeš byť prvý!