Mrkvová torta

Hodnotenie: 5.0/5. 1 hlasovanie.
Čakajte prosím ...
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia
40 minút
Obtiažnosť
stredné
Pripravované pre
6 osôb
Typ jedla
Dezert
Pridané
Uverejnené
125.000 mililiter
Smotana na šľahanie
250.000 gram
Mascarpone
250.000 gram
Tvaroh jemný
1.000 čajová lyž.
citrónová šťava
1.000 ks
Vanilkový cukor
1.000 ks
prášok do pečiva
1.000 cl
Sóda bikarbóna
120.000 gram
Orech vlašský alebo mandle
600.000 gram
Mrkva
300.000 mililiter
Olej
400.000 gram
Cukor kryštálový
4.000 ks
vajcia
Mrkvová torta

email neznámy adresát aj odosielateľ 🙂

Na cesto:
vajcia, cukor 300g, olej, mrkva, orechy, múka, sóda, práčok do pečiva, vanilínový cukor, soľ, citrónová šťava
Na krém:
tvaroh, mascarpone, cukor 100g, smotana na šľahanie

Hodnotenie: 5.0/5. 1 hlasovanie.
Čakajte prosím ...
  1. Medzitym si pripravim krem - zmiesam vsetky suroviny a vlozim do chladnicky, kym sa dopecie cesto.
  2. az ked je cesto hotove, necham vychladnut, prerezem ho na dve rovnake polovice. kremom natriem jednu polovicu, na to nalozim druhu vrtsvu hotoveho cesta, ktore natriem zvysnym kremom...

Zatiaľ žiadne komentáre, môžeš byť prvý!

Pridaj komentár

Poznámka: Pripomienky k stránke vyjadrovať názory ich autorov a nemusia byť nutne názory tohto webového portálu. Členovia sú požiadaní, aby upustili od urážok, nadávania a vulgárnych výrazov. Vyhradzujeme si právo odstrániť akýkoľvek komentár bez predchádzajúceho upozornenia alebo vysvetlenia.

Tvoja e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

*
*

Pridaj sa k nám!

Pridaj sa k nám registráciou práve teraz.