- Čas prípravy
- 15 minút
- Čas varenia
- 40 minút
- Obtiažnosť
- stredné
- Pripravované pre
- 6 osôb
- Typ jedla
- Dezert
- Pridané
- Uverejnené
- 14. septembra 2018
- 125.000 mililiter
- Smotana na šľahanie
- 250.000 gram
- Mascarpone
- 250.000 gram
- Tvaroh jemný
- 1.000 čajová lyž.
- citrónová šťava
- 1.000 ks
- Vanilkový cukor
- 1.000 ks
- prášok do pečiva
- 1.000 cl
- Sóda bikarbóna
- 120.000 gram
- Orech vlašský alebo mandle
- 600.000 gram
- Mrkva
- 300.000 mililiter
- Olej
- 400.000 gram
- Cukor kryštálový
- 4.000 ks
- vajcia

email neznámy adresát aj odosielateľ 🙂
Na cesto:
vajcia, cukor 300g, olej, mrkva, orechy, múka, sóda, práčok do pečiva, vanilínový cukor, soľ, citrónová šťava
Na krém:
tvaroh, mascarpone, cukor 100g, smotana na šľahanie
- Medzitym si pripravim krem - zmiesam vsetky suroviny a vlozim do chladnicky, kym sa dopecie cesto.
- az ked je cesto hotove, necham vychladnut, prerezem ho na dve rovnake polovice. kremom natriem jednu polovicu, na to nalozim druhu vrtsvu hotoveho cesta, ktore natriem zvysnym kremom...
Zatiaľ žiadne komentáre, môžeš byť prvý!