- Čas prípravy
- 15 minút
- Čas varenia
- 40 minút
- Obtiažnosť
- stredné
- Pripravované pre
- 6 osôb
- Typ jedla
- Dezert
- Pridané
- Uverejnené
- 14. septembra 2018
- 4 ks
- vajcia
- 400 gram
- Cukor kryštálový
- 300 mililiter
- Olej
- 600 gram
- Mrkva
- 120 gram
- Orech vlašský alebo mandle
- 1 cl
- Sóda bikarbóna
- 1 ks
- prášok do pečiva
- 1 ks
- Vanilkový cukor
- 1 čajová lyž.
- citrónová šťava
- 250 gram
- Tvaroh jemný
- 250 gram
- Mascarpone
- 125 mililiter
- Smotana na šľahanie

email neznámy adresát aj odosielateľ 🙂
Na cesto:
vajcia, cukor 300g, olej, mrkva, orechy, múka, sóda, práčok do pečiva, vanilínový cukor, soľ, citrónová šťava
Na krém:
tvaroh, mascarpone, cukor 100g, smotana na šľahanie
- Medzitym si pripravim krem - zmiesam vsetky suroviny a vlozim do chladnicky, kym sa dopecie cesto.
- az ked je cesto hotove, necham vychladnut, prerezem ho na dve rovnake polovice. kremom natriem jednu polovicu, na to nalozim druhu vrtsvu hotoveho cesta, ktore natriem zvysnym kremom...
Pridaj komentár