- Čas prípravy
- 10 minút
- Čas varenia
- 1 minút
- Obtiažnosť
- ľahké
- Pripravované pre
- 3 osôb
- Typ jedla
- Predjedlo
- Pridané
- Uverejnené
- 24. mája 2017
- 300 gram
- Olívy zelené (bez kôstok)
- 4 strúčik
- cesnak
- 1 vetvička
- Rozmarín
- 1 pol. lyžica
- Mäta (posekaná)
- 1 čajová lyž.
- Feferónka (drvená)
- 4 pol. lyžica
- olivový olej
- Olivy umyjeme v studenej vode, necháme odkvapkať, cesnak olúpeme, jemne pomliaždime kladivkom na mäso a zmiešame s olivami.
- Rozmarín nahrubo posekáme, pridáme k olivám spolu s oregánom, mätou, feferonkovými vločkami a olejom. Premiešame a zakryjeme.
- Na 2 hodiny odložíme na chladné miesto, ale nie do chladničky. Podávame s chlebom.
Pridaj komentár