- Obtiažnosť
- ľahké
- Typ jedla
- Dezert
- Pridané
- Uverejnené
- 26. decembra 2016
- 0.50 liter
- Rum
- 2 plechovka
- Kondezované mlieko
- 0.50 liter
- Mlieko
- 1 vrecko
- Mandľový puding
domáci baileys, čo dodať 🙂
- Neotvorene plechovky mlieka (salca) vlozime do kastrolu s vodou tak, aby boli úplne ponorené. Varime dve hodiny.
- Davame pozor, aby nam za tie dve hodiny niekto nevypil rum. To plati aj o sebe. Vylejeme a nechame vychladnut. Podla navodu na obale uvarime puding, pocas chladnutia obcas zamiesame, aby sa nevytvorila kozka.
- A znova, pozor na rum. Obsah plechoviek dame do mixeru, pridame puding a slahame, pricom postupne prilievame whisky (rum) a ochutnavame (To to je ta najdolezitejsie faza). Odnesieme na vzdialene miesto, najlepsie do pivnice, zamkneme a nechame ulezat. Cim dlhsie, tym lepsie. Kluc nosime vysostne pri sebe a nikomu nic nepovieme.
- A ak nieco ostane po par dnoch aj pre druhych, podavame vychladnute s kockou ladu. Nazdravie!
Pridaj komentár