Baileys

Hodnotenie: 5.0/5. 7 hlasovanie.
Čakajte prosím ...
Obtiažnosť
ľahké
Typ jedla
Dezert
Pridané
Uverejnené
0.50 liter
Rum
2 plechovka
Kondezované mlieko
0.50 liter
Mlieko
1 vrecko
Mandľový puding
Baileys

 

domáci baileys, čo dodať 🙂

Hodnotenie: 5.0/5. 7 hlasovanie.
Čakajte prosím ...
  1. Neotvorene plechovky mlieka (salca) vlozime do kastrolu s vodou tak, aby boli úplne ponorené. Varime dve hodiny.
  2. Davame pozor, aby nam za tie dve hodiny niekto nevypil rum. To plati aj o sebe. Vylejeme a nechame vychladnut. Podla navodu na obale uvarime puding, pocas chladnutia obcas zamiesame, aby sa nevytvorila kozka.
  3. A znova, pozor na rum. Obsah plechoviek dame do mixeru, pridame puding a slahame, pricom postupne prilievame whisky (rum) a ochutnavame (To to je ta najdolezitejsie faza). Odnesieme na vzdialene miesto, najlepsie do pivnice, zamkneme a nechame ulezat. Cim dlhsie, tym lepsie. Kluc nosime vysostne pri sebe a nikomu nic nepovieme.
  4. A ak nieco ostane po par dnoch aj pre druhych, podavame vychladnute s kockou ladu. Nazdravie!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Pridaj sa k nám!

Pridaj sa k nám registráciou práve teraz.